Post by teilelatifi on Feb 19, 2022 1:22:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad münte ▞▞▞
▞▞▞ Brutal Age: Horde Invasion 2022 version ▞▞▞
Ma kuulsin, et see mäng on väga hea ja seda muudetakse nii, nagu ma ainult reklaame nägin, kuid nüüd laadin alla
Siiani on selles mängus kõik korras, välja arvatud iga kord, kui ma oma sõnumi sisestan, aeglustub see aeglustunud ja klanni sõnumit vaadates hangub ja lööb mind pidevalt mängust välja. Palun parandage seda uuendust.
Nii väsinud sellest valereklaamist. Täpselt nagu FFXV... See on "linnahoone", mis ootab 5 tundi üht täiendusmängu. Palun hääletage nende poolt, kellele need mängud ei meeldi, et nad ei peaks oma aega raiskama.
See mäng hoiab teid kogu aeg kurnatuna ja hõivatud. See tekitab väga sõltuvust
Mäng on kaotanud palju iha teha pideva võitluse rohkem raha. Kellelgi on seda alati rohkem ja kui sa ei taha kulutada, pole sa konkurentsivõimeline.
Brutal Age: Horde Invasion Strategi mpq
Mängisin üle pooleteise aasta. Paljudele petturitele. Ja kasutajatugi ei tee nende peatamiseks midagi.
Mäng on hea, kuid ennustamissüsteem pole hea. Ostan alati safiirkilpkonna ja loodan saada ajastu partnereid. Aga väärtusetu, ma saan kogu aeg 2-3 tärni partnerid. Võtsite täna mu 9k kalliskivid ja andsite mulle täna kasutud partnerid safiiri ja kuldkilpkonna üritusel. Andke mulle tagasi 9 000 kalliskivi või premeerige mind 18 viie tärni partneri ja erilise ajastu partneriga.
Mäng on lõbus, kuid liiga aeganõudev. 2 päeva ühe ürituse jaoks nädalas. Pole teostatav. Miks pole kunagi sn UPDATE valikut, kui mäng palub teil värskendada!?
Suurepärane mäng, mängige tasuta või kulutage, et jõuda veidi kiiremini edasi, kuni mõlemad teed on lõbusad ja meelelahutuslikud!!
Värskendatakse pidevalt nagu seda värskendati, siis paar päeva hiljem puhkab veel, aga see on hea mäng, minu serveris on üks probleem, seal on üks klann, kes tahab kõik serverid üle võtta ja ei anna teistele võimalust. See paneb mind lihtsalt tahtma. nende tõttu mängimine lõpetada.
mäng on keskpärane jah, sa kulutad raha, et kasvada jah, sa kulutad raha kõrge positsiooni ja partnerite saamiseks, aga kui sa istud siin ja ütled mulle, et kulutasid 1000 dollarit viie tärni partneritele, siis on midagi, mida sa oled teete täiesti valesti, sest see annab teile viietärnilise Demon Hunteri kohe alguses, mitte raske
Brutal Age: Horde Invasion Стратегии zkbb
Naudin alguses, kui võtate serveriga ühendust mänguprobleemiga, mis võtab võimu. Sind eiratakse, ilma kontaktita või paranduseta, millega ma mängus ühendust võtsin, et hoiatada, et kaotasin 80 miili, kuna mul ei lubatud mängu sisse logida, teistel oli sama probleem ja sa andsid neile kaitse, kuni see parandati. Ma ei saanud seda abi ja kaotas võimust 80 miljonit
Meelelahutust on palju, kuid kalapüügi funktsioon on kohutav.
Kui teie saal saavutab 7. taseme, olge valmis saama mitu korda päevas haarangu, kaotades kõik oma väed, mida olete 7+ tundi treeninud. See mäng soosib kindlasti tasulist mängijat, ei soovitaks juhuslikule "Mobile Gamerile". Lihtsalt olge valmis ilma asjata lihvima.
mängusisesed probleemid ja abi ei tööta. vajutage abi mäng taaskäivitub
Olen seda mängu mänginud juba paar aastat. Mäng ise ei ole parim, selle atraktiivsus seisneb inimeste suhtluses. Siiski ei saa te kunagi kõigiga läbi.! See on suurim pettumus, sest kui sa ei saa läbi teatud mängijatega, võivad nad olla võimsamad jne. Sageli avastate end uuesti alustades, mis võtab aega ja muutub pärast kolmandat või neljandat korda monotoonseks. Need on inimesed, keda te ei saa usaldada, mitte mäng.
Väga tore mäng ja tõeliselt nauditav! Kuid jälgige oma seljatagust, mõnele mängijale meeldib tõesti selga pussitada ja käituda nagu türannid.
Suurepärane mäng, aga võta rahakott kaasa! Kui soovite edasi jõuda, on see kallis
See on hea mäng, kuid draakonlini, sealhulgas viimast, peaks olema lihtne avada
mäng ei näe välja midagi sellist, nagu seda reklaamiti, kuid see on siiski lõbus!
Muudan oma hinnangut!! On naeruväärne, et kõik need värskendused on kogu aeg olemas ja siis ei saa te isegi seda viimast alla laadida! See paneb meid sündmusi igatsema ja jätab meid palju maha teistest, kes saavad alla laadida! Sipelgasse jõudmine ilma palju raha kulutamata on niikuinii piisavalt raske. Mulle mäng meeldib, aga mis kasu sellest on, kui ma ei saa mängu jätkamiseks värskendust hankida???!!.!?!! PALUN PARANDAGE!!!!
Olen seda mängu mitu kuud mänginud ja pidevalt rünnatud. Hakkasin mängule raha kulutama, et ehitada uuesti üles see, mida pidevalt hävitati, et enam midagi ei oleks. Soovin, et selle mänguga nii halva kogemuse eest raha tagastataks, või räägiksin kellegagi, mida teha, sest see on naeruväärne.
hea mäng, mida rohkem kulutad, seda parem on mäng, kõik maksab liiga palju
Ütle mulle, kuidas sulle meeldiks mäng, kui kõrge tasemega inimene pühib sind pidevalt välja, kui sa üritad ainult mängu mängida. Olen proovinud tegelaskuju erinevatel aladel ümber teha, kuid põhimõtteliselt ei ole see, et mängus kiusatakse. mäng, mida soovite mängida, kui teil pole raha, millega saate nendega võidelda
üle – liialdatud reklaamid. mäng pole midagi sellist, nagu reklaamides näidatakse. See on nagu kõik teised linnaehitusmängud, miinus võimalus kujundada linna nii, nagu soovite. kõik, mida peate tegema, on klõpsata seal, kus valikud teid suunavad. ei mingit väljakutset. mäng ei anna kasutajatele võimalust oma mõistust kasutada. Graafika on tänuväärne. Tegelased ja loomad on keskmised
Varem meeldis see mäng. Kuid see teenib 100% maksjaid. Kui teil on palju raha, mida raisata, siis see meeldib teile. Kui te ei maksa, võib teie klanni tugevusest olenevalt hästi minna või mitte. Mis sõltub ka klanni "maksjatest". Kuid kokkuvõttes saate lõpuks söödaks mängijatele, kes maksavad. Kui poleks võitmiseks vaja maksta, annaksin sellele 5 tärni. Ma oleksin isegi nõus maksma algselt 5 dollarit, et mängida ilma tasulise mänguta.
Konto teisaldamine ühest telefonist teise on äärmiselt keeruline.
Te ei saa isegi Google Play edenemist salvestada, meeldiv sinna minna, mulle meeldis mäng, kuid nüüd ei saa ma seda isegi mängida ilma taaskäivituseta, kuna sain uue telefoni.
Algtasemel geniaalne mäng, kuid kulutajatele liiga palju kasu, ei saa tõesti konkureerida, kui just ei kuluta üsna vähe.
Mulle meeldib mäng, sest mõned asjad võtavad kaua aega, kui just palju raha ei kuluta
Mäng läheb paremaks, lihtsalt andke Brutaalile aega, et meeskond saaks õige tee, aitäh.
Armastan mängu, kuid KÜSTETEENUS on kasutu!!!!!!!!!!!! Nad teevad suuri "vigu", mis maksavad teile!! Siis ärge kunagi lahendage oma probleemi! Paneb mõtlema, kas see oli tõesti "viga". Kui kahju, kui sa tõesti naudid mängu, kuid pead kaaluma sellest loobumist petmise tõttu!!
Pakid on väga kallid. Kui te ei kavatse sellesse mängu raha investeerida, siis parem ärge seda mängige. Ainult rikkad inimesed, kellel on palju raha ja kes ostavad palju, saavad kiiresti tugevamaks ja domineerivad.
Hi.iv tegi just viimase värskenduse, nüüd ei saa ma mängu üldse avada. Olen selle välja lülitanud ja uuesti käivitanud ja ikka ei avane. Olen selles mängus kulutanud palju raha ja palju on kaotada. Kas saate midagi teha, et aidata mul mängu tagasi saada. Palun aitäh .(Gaz/aka scorcher)sever164..
Suurepärane mäng aja surnuks löömiseks. Hinnad ja hüved on õiglased, kuni näete paljusid mängijaid, kes ehitavad päevade jooksul kuudepikkust võimu. Kuidas??? Kui ma oleksin rikas, mida ma ei ole, pole mängu igapäevased müügilimiidid midagi võrreldes kiire ehitusega mängijate arvuga, kellel on juurdepääs uskumatul hulgal hõlpsasti omandatavatele tasuta kalliskividele. Arendajad vandusid, et kalliskiviinimeste häkkimine on keelatud. Võta näpust. Ma naudin endiselt mängimist, kuid ainus eesmärk on kiire ehituskiusajad üle elada... lol
kui teha ülemaailmne matš kohta, kus kõik meeskonnad saavad sinna koguneda. kui teete laiemaid hüvesid. nüüd on serverite vaheline matš jätkunud, kuid pole veel piisavalt kangelaslikuks vastupanuks
Klienditeenindus on kohutav. Lihtsate paranduste tegemiseks on vaja 30 meili ja see pole ikka veel lahendatud. Tundub, et töötajatel pole tugevaid inglise keele oskajaid. Mängus puudub tasakaal. Sinust võib 5 korda või tugevam inimene minema pühkida. Kui te ei soovi pidevalt ümber ehitada, peate joonduma tugeva aktiivse klanniga.
Brutal Age: Horde Invasion Strategi wvq
Äsja värskendasin mängu ja nüüd ei saa mängimiseks laadida. Jookseb tagasi põhiekraanile. Arendusmeeskond peab naasma viimase versiooni juurde.
see on hea mäng, mis annaks 5 tärni, kui see võimaldaks mul metsavõitlusest läbi külmuda
PORORO World – AR Playground (สนามเด็กเล่น AR) ง่ายๆ koix
sõltuvust tekitav. Olen mänginud aasta ja see on minu põhimäng, see on eemaldanud minu seadmest palju muid mänge.
Ahned arendajad. Olen mänginud mitu aastat, kuid viimase aja pidevad ja drastilised muutused on rikkunud selle, mis varem oli lõbus igat tüüpi mängija. Nüüd peate mängimise eest tõesti maksma. Säästke oma raha ja vältige seda rumalat mängu.
Brutal Age: Horde Invasion Strategiya yii
Mäng tundub huvitav, nii et ma proovin ja vaatan, mis tüüpi mäng see on, nii et nüüd edasi, hüvasti 🖐️🖐️🖐️
see on olnud lõbus 3 aastat, kuid partnerid ja uusim värskendus, rääkimata t4 ja t5 tasakaalustamatusest, kui nad närveerisid t4 ja t5, et tuua vaid väike tasakaal. Kuid mängu võitmise eest on alati makstud. Minu jaoks on selle mängu peamiseks tõmbejõuks mängusisene tõlkija, mille abil saan rääkida inimestega üle kogu maailma, see on fantastiline.